Ajudem.cat

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=".svg"]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block} Ajudem.cat

Consells de seguretat per navegar de forma segura

Informàtica

Les noves tecnologies tenen un paper molt rellevant durant el confinament de la Covid-19. A continuació et mostrem una llista de consells relacionats amb la seguretat de les noves tecnologies per tal que puguis utilitzar-les amb total confiança:

  • Instal·la una xarxa privada virtual (o VPN). Això permet crear una connexió privada i xifrada. Et proposem la versió gratuïta de ProtonVPN.
  • Utilitza programari antivirus actualitzat. Si ets usuari de Windows, la solució que integra el mateix sistema operatiu (Configuració > Actualització i seguretat > Seguretat del Windows) és força potent. Tanmateix, comprova que estigui tot actualitzat.
  • Aprofita aquests dies per revisar la configuració de la xarxa Wifi de casa. Aquest enllaç et pot ajudar.
  • Per últim, et recordem que és important realitzar còpies de seguretat de les teves dades. Utilitza discs durs físics o plataformes en el núvol.