Ajudem.cat

Ajudem.cat

Suma't al moviment #JoActuo i col·labora!

Propostes

Disponible a joactuo.cat.

La campanya, que treballa sota el lema #JoActuo, pretén donar resposta al moviment ciutadà que ha sorgit de manera espontània entre la població per fer front a l’expansió del coronavirus. La iniciativa vol englobar totes les mostres de solidaritat, col·laboració veïnal i iniciatives socials que s’han mostrat aquests darrers dies. D’aquesta manera, tots els ciutadans podran aportar el seu gra de sorra en aquesta lluita i expressar de la millor manera el suport als nostres professionals de la salut, que treballen sense descans per fer front a aquesta situació d’emergències en la qual ens trobem immersos.

#JoActuo engloba tres grans eixos d’actuació:

  • Solidaritat, on es fa una crida a agrair la feina dels professionals sanitaris.
  • Crida a l’acció on es pretén difondre missatges que engresquin els ciutadans a oferir col·laboració o ajuda a qui ho necessiti.
  • Col·laboració ciutadana: Els ciutadans es podran informar de quines accions són les que poden dur a terme per ajudar els seus conciutadans durant els dies de confinament.

Totes les accions que es duran a terme a través de la campanya #Joactuo es difondran a través de les xarxes socials i els canals de missatgeria instantània.

És una iniciativa impulsada pel Sistema de Salut i el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya.