Ajudem.cat

Ajudem.cat

Activitats per fer conjuntament amb infants

Propostes

Llegeix, llegeix i llegeix!

Podem aprofitar aquestes setmanes per fer una activitat molt i molt important: Llegir! Es pot agafar qualsevol llibre que estigui a casa nostra, però si el que volem és agafar-ne algun que no tinguem, ara que les biblioteques estan tancades, podem utilitzar la plataforma eBiblio. Aquesta plataforma és totalment gratuïta, però cal registrar-se amb el carnet de la biblioteca. Està disponible a ebiblio.cat.

 

Juga i aprèn amb les activitats JClic

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya posa a disposició dels internautes una llista molt completa d’activitats interactives sobre diferents sectors. La plataforma s’anomena JClic i està disponible a clic.xtec.cat/repo.

 

Coneix els hàbits principals de seguretat a la xarxa

Els més joves són cada vegada més presents a la xarxa. Tanmateix, cal tenir molt en compte l’ús que en fan i ensenyar-los els perills que pot comportar el seu ús. L’Agència de Ciberseguretat de la Generalitat de Catalunya disposa del portal web Internet Segura, amb informació i activitats per tal de conèixer tots aquests perills que trobem a Internet. L’adreça web és internetsegura.cat.

 

Dibuixa el teu propi conte!

Si t’agrada dibuixar i ets un espectador habitual del programa “Una mà de contes” de forma habitual, pots fer el teu conte dibuixat! A continuació tens el programa interactiu del programa del Súper3 perquè t’ho passis genial il·lustrant la teva pròpia història!


© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA